0

Немає товарів

0 ₴ Сумма

Оформити

Прекрасний вибір
Товар Кіл-ть Ціна
Продовжити покупки Оформити замовлення
Сумма

Titan

Торгова марка Титан заснована 2012 року у Харкові. У Харкові виховано багато велосипедистів, але, крім цього, саме в цьому місті знаходиться єдиний в Україні велозавод, який свого часу забезпечує велосипедами збірну нашої країни.

Торгова марка Titan заснована 2012 в Харкові. У Харкові виховано багато велосипедистів, але, крім цього, саме в цьому місті знаходиться єдиний в Україні велозавод, який свого часу забезпечує велосипедами збірну нашої країни.


Фахівці цього заводу мають досвід у виробництві рам із усіх відомих нині матеріалів, включаючи магнієві рами.


В результаті об'єднання досвіду велосипедистів та виробників народилася торгова марка Titan . Основна місія компанії зробити якісний велосипед доступним. Досвід виробництва допомагає створювати велосипеди від аматорських прогулянкових до гірських велосипедів, розрахованих на серйозні навантаження. При цьому особлива увага приділяється властивостям матеріалу рами (сталь, алюміній різних марок), а також геометрії рами для забезпечення комфортної та безпечної їзди.


Незважаючи на свій молодий вік, торгова марка Titan заслужила довіру покупців за рахунок надійності, обладнання високої якості та яскравого дизайну. Адже окрім якості та надійності покупця цікавить сучасний дизайн велосипеда. Дизайн кожного велосипеда вибирається дуже ретельно, дотримуючись сучасних тенденцій. Фарба на велосипед наноситься кількома шарами, а потім закріплюється лаком.