0

Немає товарів

0 ₴ Сумма

Оформити

Прекрасний вибір
Товар Кіл-ть Ціна
Продовжити покупки Оформити замовлення
Сумма

Велосипед Titan Sorento 2021 26" 18" Білий [26TWCT21-004716]

00001566
26TWCT21-004716
Новинка
Немає у наявності

7 500 ₴

Опис Велосипед Titan Sorento 2021 26" 18" Білий

Велосипед Titan Sorento - це класичний міський байк, зроблений українською компанією. Невисока вартість, гранично проста конструкція і багата комплектація роблять цей велосипед чудовим вибором для щоденних поїздок на роботу або у справах. Сталева рама і вилка, обідні гальма і одношвидкісна трансмісія - ось, що нам підготував виробник в цій моделі.
Випускається Sorento в єдиній ростовці, яка розрахована на велосипедисток з ростом від 160 до 175 см.
Рама цього Сітіком зроблена з вуглецевої сталі. Вона забезпечує великий запас міцності. Важить велосипед 15 кг, що досить непоганий результат для такого скромного бюджету. Геометрія у рами занижена. Вона дозволяє їздити на байку в повсякденному одязі, а не в спеціалізованій. Посадці не велосипеді вертикальна, тому перебувати на байці НЕ буде складно для людей у ​​віці, чому ще сприяє і м'яке сідло з двома пружинами.
Вилка тут також зроблена зі сталі. За рахунок спеціального прогину ніг вилки і раціонального кута нахилу рульового стакана вилка відпрацьовує дрібну вібрацію від дорожнього покриття, що робить їзду більш комфортною. Різьбовій стандарт рульової колонки дозволяє змінювати висоту керма, забезпечуючи зручну посадку.
Колеса у велосипеда 26". Вони дають велосипеду хорошу прохідність, що ви оціните при поїздках по поганому асфальту. Високий профіль гуми забирає частину тряски на себе, а сліковий протектор мінімізує опір коченню. Обода коліс подвійні, вони добре тримають ударну навантаження, тому з вісімками часто стикатися не доведеться.
Трансмісія тут одношвидкісна. Вона не вимагає настройки і регулярного обслуговування. Єдине, що потрібно буде тут робити - це змащувати ланцюг. А щоб мастило не бруднила одяг, на велосипеді встановлена ​​спеціальна захист.
Картриджна каретка Kenli KL-08A оснащена промисловими підшипниками, що не вимагають обслуговування і настройки.
Гальма у байка комбіновані: спереду ободниє V-Brake, а ззаду - ножні. Передні гальма зупиняють колесо, стискаючи обід з обох сторін гумовими гальмівними колодками. Задні гальма заховані усередині втулки колеса і спрацьовують тоді, коли райдер крутить педалі у зворотний бік.
Велосипед має багату комплектацію, яка включає в себе повнорозмірні крила, підніжку, багажник і кошик. З такою комплектацією вам нічого не доведеться докуповувати, після придбання велосипеда.
Якщо потрібен недорогий транспорт, який буде максимально простий і надійний, то Titan Sorento якраз те, що треба.

Технічні характеристики
Основні характеристики велосипеда
Бренд Titan
Рік 2021
Стать Чоловічий,Унісекс
Вік Дорослий
Діаметр коліс 26"
Тип рами Міський Міські велосипеди
Розмір рами 18"
Матеріал рами Сталь
Рама Titan - ste-18
Вага велосипеда 15 кг
Серія Sorento
Кольори
Колір рами (основний) Білий White
Колір (додатковий) Білий White
Руль
Кермо Сталевий, довжина: 620mm
Виніс руля Сталевий
Рульова колонка Neco H800K
Грипси Гумові 125mm
Вилка
Матеріал вилки Сталь
Вилка Titan - ste - reg
Тип вилки Ригідна
Колісна частина
Втулка (передня) QS-102
Втулка (Задня) falcon,сталь
Покришка (передня) SY-B009,26*1.75,D:650MM,W:42MM
Покришка (задня) SY-B009,26*1.75,D:650MM,W:42MM
Обода Алюмінієвий подвійний
Спиці 14 G
Безпека
Гальмо (переднє) V-Brake V-Brake (обідні гальма) Гальма v-brake кріпляться до рами або на рульовій вилці у верхній частині, щоб гальмівні колодки закріплені на важелях, здійснюючи гальмування за рахунок синхронного притискання колодок до обода.
Гальмо (Заднє) Falcon GL-C01, ножні гальма
Тип гальм V-Brake V-Brake ободні тормоза легкі дуже гарно ремонтуються Гальмування призводиться за допомогою троса який передає зусилля від гальмівної ручки.
Гальмівні ручки Алюмінева ручка
Посадка
Сідло Titan - town
Підсідельний штир Сталь
Педалі Алюмінієві педалі VP
Трансміссія
Система шатунів Алюмінієвий шатун PROWHEEL, 1/2*1/8*38T*165MM
Каретка Кенлі. KL-08A
Ланцюг Ланцюг FFC C30 . 1/2*3/32*100
Касета Сталева, 22 зуби
Тип задньої втулки Гальмівна
Гарантія
Гарантія на раму 12 місяців Гарантія не поширюється на лакофарбове покриття.
Гарантія на обладнання 6 місяців
Інше
Комплектація Велосипед. підніжка. крила. паспорт*****
Підлога для модуля підбору Жіночий
Зростання для модуля підбору 160-175
ВІдгуки Велосипед Titan Sorento 2021 26" 18" Білий
png, jpg розмір не більше 2 МБ
Готівковий і безготівковий розрахунок
Доставка по всій Україні
Офіційний дилер
Гарантія від виробника
Найнижчі ціни
статьи
Осінь – це чудова пора року для активного відпочинку з велосипедом. Осінній велосипед З настанням прохолоди не варто поспішати завершувати велосезон. Осінь – це чудова пора року для активного відпочинку з велосипедом. Але є в таких покатушках свої особливості, на які слід звертати увагу.
Осінь – це чудова пора року для активного відпочинку з велосипедом.
Мистецтво доставки їжі на велосипеді Давно минули ті часи, коли послугами кур'єрів користувалися лише для доставки документів чи посилки. Сьогодні в такий спосіб можна привезти все, що завгодно. Великий попит має доставка їжі велокур'єрами. Такі служби працюють у різних погодних умовах та цілий день експлуатують свою техніку. Численні відгуки задоволених клієнтів підтверджують як високий рівень сервісу таких служб, а й швидку доставку.
Мистецтво доставки їжі на велосипеді
Як правильно вибрати гірський велосипед? Кожна людина, яка вміє їздити велосипедом, або той, хто планує навчитися, рано чи пізно стикається з вибором — на яку модель велосипеда слід звернути увагу ? Зазвичай зупиняється на гірському. Тим більше, в сучасний час все більшої популярності набуває велосипед, як найбільш екологічний транспорт, і величезна ніша належить саме гірським велосипедам.
Як правильно вибрати гірський велосипед?
Догляд за трансмісією, як і коли змащувати ланцюг велосипеда? Догляд за трансмісією, як і коли змащувати ланцюг велосипеда? Мастило ланцюга – важливий етап догляду за трансмісією. Багато велосипедистів ігнорують цю проблему і катаються до переможного, що призводить до зносу та поломок. Періодичність обслуговування залежатиме від погодних умов, типу дорожнього покриття, виду мастила. Розглянемо, навіщо та як змащувати ланцюг велосипеда.
Догляд за трансмісією, як і коли змащувати ланцюг велосипеда?